Gratis bezorging vanaf €30
Alle blogs

 

Get to know: SMILE MAKERS 💗

Banner Smile Makers  - Get to know: SMILE MAKERS 💗

Let’s introduce Smile Makers!

De missie van Smile Makers is om minder taboe te creëren rondom vrouwelijke seksualiteit, door er simpel gezegd er meer over te praten en zo het gesprek te beginnen. Op een laagdrempelige, vrije maar serieuze manier gaat dit merk de strijd aan tegen het taboe rondom seks en het vrouwelijke genot.

Seks is iets natuurlijks waarvan je mag genieten! (En daar sluiten wij ons natuurlijk helemaal bij aan!) Dit wordt gestimuleerd door leuke, unieke vibrators te ontwikkelen met een vriendelijk design en een leuke, passende naam. Bij iedere vibrator staat perfect uitgelegd wat voor genot deze jou kan brengen en wat deze doet. Je kunt zelfs een animatie video bekijken met uitleg hoe je de verschillende Smile Makers kunt gebruiken! Daarnaast staat het merk altijd paraat om seksuele voorlichting te geven over het vrouwelijk genot en alles wat daarbij komt kijken. Ze hebben voor alle vibrators handige tips opgesomd zodat je zelf kan ondervinden waarvan je allemaal zou kunnen genieten.

Ontwikkelingen & onderzoeken

Door up-to-date te blijven rondom de ontwikkelingen op het gebied van vrouwelijke anatomie en de verschillende behoeften van vrouwen van alle leeftijden, kan Smile Makers de unieke designs ontwikkelen, verbeteren en de collectie uitbreiden. Er wordt alleen gewerkt met premium materiaal om zo 100% lichaamsveilige producten te bieden. Daarnaast zijn alle producten en ingrediënten vegan en cruelty free. Only the best for your vulva!

Smile Makers blijft op de hoogte van de laatste onderzoeken (een deel hiervan voeren ze zelf uit) en gebruikt verschillende datapunten over de vrouwelijke anatomie om ergonomische vormen te maken die écht plezier geven. Deze onderzoeken zijn onder andere gericht op de behoeftes van vrouwen in iedere leeftijd en levensperiode denk hier bijvoorbeeld aan voor/tijdens of na een zwangerschap, tijdens de overgang of de periode hiervoor of na. Smile Makers biedt daarnaast een collectie met instapmodellen maar ook vibrators voor de meer experienced user. Naast masturbatie is het onderwerp vaginale droogte en de daaruit volgende pijn ook een belangrijke topic wat Smile Makers bespreekbaar wil maken. Naast het taboe bespreken zet dit merk zich dus ook ontzettend in om seksualiteit bij/met/door/voor vrouwen te normaliseren. The friendliest collection ever!

1 300x300 - Get to know: SMILE MAKERS 💗 2 300x300 - Get to know: SMILE MAKERS 💗 3 300x300 - Get to know: SMILE MAKERS 💗

Verkrijgbaarheid

Dit merk heeft er bewust voor gekozen om in parfumerieën, drogisterijen en concept stores verkrijgbaar te zijn in plaats van in seksshops omdat uit onderzoek is gebleken dat vrouwen liever in deze omgeving een aankoop willen doen dan in een seksshop.

Door vrouwen en mannen uit o.a. Singapore, Zweden, Indonesië, Frankrijk, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk en China samen te brengen, is het team van Smile Makers zo divers als maar kan. De vastberadenheid om taboes rond vrouwelijke seksualiteit te doorbreken is hetgeen wat het team ontzettend verbindt. Deze happy vibe wordt volledig vertaalt in de producten en kleuren.

Om de vibrators en intieme gels te maken, gebruikt Smile Makers de inzichten van duizenden Vulva-eigenaren en werken deze bij met de feedback van hun klanten. Zo is het glijmiddel PH technisch aangepast zodat het voor de vulva geschikt is. Smile Makers wordt continue verbeterd. Ze werken ook samen met artsen en seksuologen om producten te ontwerpen die ergonomisch het meest relevant zijn. Voor de clitoris en vaginale vibrators vertaalt dit zich in elke meting en elke hoek. Voor het glijmiddel is dit leidend bij de keuze van ingrediënten. From safety till pleasure! Alles wat Smile Makers doet is bedoeld om het vrouwelijk lichaam te respecteren!

Heb jij nog vragen over een van de Smile Makers, ben je benieuwd naar de collectie of heb je ook maar ergens anders vragen over? Let us know! We helpen je graag verder, en onthoud: ER IS GEEN TABOE!

Ben jij benieuwd welke Smile Makers het beste bij jou past?

Doe dan hier de test

Liefs,

Team Beautytasting

 

 

Lees Meer

Screenshot 2022 02 15 at 09.12.50 2 298x300 - De beste beauty producten voor de lente

De beste beauty producten voor de lente

Nu het nieuwe seizoen echt is aangebroken wordt het tijd om jouw beauty producten voor de lente te gaan verzamelen! Natuurlijk snappen wij dat je misschien niet zo 1.2.3. weet wat de echte musthaves zijn voor dit seizoen. Daarom zijn wij in gesprek g...

Lees meer
IMG 9713 240x300 - Smeer SPF, gebruik SKINNIES!

Smeer SPF, gebruik SKINNIES!

Het zonnetje gaat weer schijnen, heerlijk natuurlijk! Dit betekent alleen ook dat het extra belangrijk wordt dat je weer dagelijks SPF gaat smeren. Een kleine tip van ons: verwerk het smeren van een SPF in jouw dagelijkse routine, zo zal je automatis...

Lees meer
1 gemakkelijk zongebruinde huid Australian Glow selftan verdraaidmooi.com  300x269 - Gemakkelijk een zongebruinde huid met Australian Glow

Gemakkelijk een zongebruinde huid met Australian Glow

Hi beauty! Ik ben Daphne van verdraaidmooi.com. Afgelopen zomer kon je met het Nederlandse weer nou niet echt lekker bruin worden en daarom heb ik toen al met veel liefde de Australian Glow zelfbruiners gebruikt. Gelukkig zijn er nog meer manieren om...

Lees meer
My toy boy Mascara 6 300x300 - Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

Tegenwoordig zijn er zó veel verschillende soorten mascara dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Komt het volume in de mascara nu door de fomule of door het borsteltje? Of beide? Heb je liever lengte of volume voor mijn wimpers? I...

Lees meer