In 3 stappen je eigen online shop op ons beauty platform. 

Ben jij een lokale ondernemer met een eigen winkel en wil je ook online je consumenten bereiken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op over de mogelijkheden. 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je eigen online “shop in shop” wordt door ons voorbereid. Je start met de verkoop binnen een week

Stap 1: Registreer

Ben jij een lokale ondernemer en ben je opzoek naar een manier om je vaste klanten te blijven voorzien van hun favoriete beauty producten? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

l

Stap 2: Je persoonlijke shop wordt gemaakt

Wij bouwen je persoonlijk shop voor je. Het enige wat je hoeft te doen is ons je assortiment aanleveren in bijvoorbeeld een Excel bestand. De rest doen wij voor je! Neem ondertussen alvast een kijkje in ons huidige aanbod.

Stap 3: start met verkopen

Als je persoonlijke beautyshop door ons gebouwd is kun je direct starten met verkopen. Beheer makkelijk je eigen assortiment, je kan artikelen verkopen in de categorieen : Make-up, skincare, beautytools en geuren. Kom je er niet uit? laat het ons dan weten, we helpen je graag verder. 

Verkoper registratie

Vul onderstaand formulier in en wordt verkoper. Je krijgt toegang tot je eigen dashboard en voegt makkelijk producten toe.

Belangrijk: deze naam krijgen consumenten te zien!

Verkoop onder andere in de categorieën: make-up, skincare, beautytools of geuren.