Gratis bezorging vanaf €30
Alle blogs

 

Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

My toy boy Mascara 6 - Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

Tegenwoordig zijn er zó veel verschillende soorten mascara dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken. Komt het volume in de mascara nu door de fomule of door het borsteltje? Of beide? Heb je liever lengte of volume voor mijn wimpers? Is die mascara die je voorbij ziet komen op social media nou écht zo goed als ze zeggen?

Je komt er vaak maar op één manier achter en dat is door te proberen. Bij Beautytasting zijn we helemaal fan van Diego dalla Palma en niet vies van producten uitproberen, dus dit was een casus die ons op het lijf geschreven stond.

Daarom heb ik (Jamilya, Content en Social Media Specialist bij Beautytasting) de mascara van Diego dalla Palma onder de loep genomen en uitgeprobeerd, zodat jij dat niet hoeven te doen! Ik ben ons mascara assortiment ingedoken en heb in totaal vier verschillende opties van Diego dalla Palma uitgeprobeerd: de Mascaramania, de Ciglione, de Mascaratube en de MyToyBoy.

De Mascaramania mascara van Diego dalla Palma

Ik begin mijn ervaring bij het begin, met de Mascaramania. Ik vind buiten de werking van producten de verpakkingen ook altijd heel belangrijk, dus daarom wilde ik deze eerst proberen. De verpakking van deze mascara is namelijk top; zwart met subtiel paarse glitters erin verwerkt. Hij ligt ook lekker in de hand en het borsteltje is vrij smal en loopt spits toe. Ideaal als je ook de kleine haartjes in je ooghoek wilt pakken. Er staat dat deze Diego dalla Palma een 3-in-1 mascara is die lengte, krul én volume geeft. Jullie snappen dus wel waarom ik die uit wilde proberen, want dat klinkt natuurlijk fantastisch.

Ik was echter mega tevreden over deze mascara! Lengte en krul geeft hij inderdaad, maar volume; mwah. Helemaal als je kijkt naar de Toyboy mascara van Diego dalla Palma, maar daar kom ik later op terug. Het fijne aan deze mascara is dat hij buildable is, wat wil zeggen dat je meerdere lagen op elkaar kunt aanbrengen zonder dat hij verzwaart. Dat gezegd hebbende: ik moest zeker een laagje of twee-drie op mijn wimpers doen wilde ik bij het resultaat komen wat het is geworden op de foto. Ik vind hem ondanks dat suuuuuuuuper natuurlijk ogen (ja, snap je ‘m?) en ik denk als je deze ook gebruikt op je onderste wimpers dat je een hele open blik krijgt. Ik heb dat nu niet gedaan, omdat ik eigenlijk nooit mascara op mijn onderste wimpers doe, maar dat is een goede om mee te nemen voor in de volgende ‘uitprobeerblog’. Wat vind jij van onderstaand resultaat?

Mascaratube mascara diego blogbericht 300x169 - Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

De Ciglione mascara van Diego dalla Palma: de Italliaanse lieveling

De Ciglione mascara is in Italië écht de mascara der mascara’s. Deze legendarische mascara draagt werkelijk iedereen daar en hij is bij de drogisterijen altijd mega populair en tegen uitverkocht aan. Deze moet ik dan natuurlijk ook even aan de test onderwerpen.

De verpakking is ‘saaier’ dan die van de Mascarmania, maar wel heel clean. Gewoon zwart met in zwierige letters de naam erop. Ook deze mascara ligt weer lekker in de hand, maar het verrassingselement zit hem in het borsteltje van deze Diego dalla Palma mascara. Ik had enorme vraagtekens bij de vorm. Bijna een anderhalve 8 bovenop elkaar gestapeld of drie rondjes die je op elkaar zet? Je snapt het idee; gek borsteltje. Het borsteltje is ook best wel groot en ik vroeg me meteen af hoe ik in godsnaam bij de haartjes in mijn ooghoek zou komen.

Dit was echter easy-peasy-lemon-squeezy! Het borsteltje pakt werkelijk elke wimper, verzwaart niet, geeft lengte, krul én de volume die ik bij de Mascaramania een beetje miste. Ik had aan één laagje mascara al genoeg om het resultaat van de foto te behalen. Kan je nagaan wat twee of drie lagen zullen doen, of het resultaat als je de onderste wimpers ook doet. Ik snap die Italiaanse legende wel, ik ben verkocht!

Ciglione mascara diego blogbericht 300x169 - Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

Kunnen we het resultaat met de Mascaratube mascara van Diego dalla Palma overtreffen?

Na het gebruiken van de Ciglione was ik natuurlijk helemaal verkocht, dus de lat voor de Mascaratube lag erg hoog. Deze mascara heb ik niet gekozen door de verpakking, maar eerder voor het concept. Diego dalla Palma zegt namelijk dat de Mascaratube mascara de wimpers coat in een lichtgewicht ‘tube’ die gemakkelijk verwijdert kan worden met warm water….

Zoals ik eerder in deze blog al vertelde: bij Beautytasting zijn we niet vies van wat uitproberen dus ook deze moest de test ondergaan. De verpakking was leuk, omdat hij krioelt van de buizen (lees tube in het Nederlands). Origineel gedaan! Het borsteltje is aan de grote kant en een beetje zeppelin-vormig, maar de formule is echt een beetje dik en kleverig.

Toen ik de mascara aanbracht op de wimpers leek de formule totaal niet meer zo kleverig. Je hebt wel wat laagjes nodig voor je het idee hebt dat hij goed pakt, maar hij heeft inderdaad lengte en volume! Ik had zelf het idee dat mijn wimperhaartjes er iets dikker van werden, dus dat is altijd mooi meegenomen. En inderdaad, deze mascara kan je er zonder pardon afhalen met warm water, dus make-up remover is niet nodig! Zeker met een gevoelige huid is dit dus een hele fijne formule. Het uiteindelijke resultaat was dus zeker goed, maar ik was toch niet zo enthousiast als bij de Ciglione mascara. Zoals ik zei, de lat ligt ook.

Mascaratube mascara diego blogbericht 300x169 - Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

Last but not least: de Diego dalla Palma My ToyBoy mascara

Deze MyToyBoy is onder de Influencers erg populair. Niet raar, want het is een heel gevaarte om te zien. Deze mascara is namelijk 17 centimeter (!) groot en geïnspireerd op een vibrator… Vandaar ook de naam; My Toy Boy. Voor verpakking en concept dus een dikke 10, want ik vind het mega origineel en opvallen doet hij zeker!

Volgens Diego dalla Palma geeft deze mascara extra volume én zit er een wimperserum in die binnen 30 dagen duidelijk verschil geeft. Daarnaast zitten er bepaalde vezels in de formule verwerkt die zorgen voor nog meer lengte. Een echte krachtpatser dus!

Voor het wimperserum kan ik helaas geen oordeel geven, aangezien ik hem niet 30 dagen achter elkaar gebruikt heb, maar over de lengte en het volume kan ik zeker een oordeel geven. Want boy oh boy that’s what it does! Het borsteltje is, net als de verpakking, echt huge, maar daardoor kan hij wel alle wimpers in één keer pakken. De vezels blijven ook echt aan de wimpers zitten wanneer je de formule aanbrengt, dus die lengte geeft hij mee. Een mascara die écht doet wat het beloofd en daar worden we natuurlijk allemaal heel blij van!

Toyboy mascara diego blogpost 300x169 - Wat is de favoriete Diego dalla Palma mascara van Beautytasting?

Final verdict: welke Diego dalla Palma mascara is favoriet?

Eerlijk is eerlijk; alle mascara’s zijn toppers. Afhankelijk van wat je precies wilt bereiken zit er voor iedereen een mascara bij. Ik vind zelf een natuurlijk ogende mascara met veel lengte erg belangrijk, dus ik denk dat je mijn keuze wel kunt raden…… De Ciglione! Op de tweede plaats komt voor mij de MyToyBoy mascara, want die was ook echt top! De hype rondom die mascara is voor mij ook helemaal begrijpelijk. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vond. Ben jij het eens met Beautytasting en er al over uit welke Diego dalla Palma mascara in jouw make-up routine wordt meegenomen?

Oh en pssssst, al deze beauties shop je nu met 20% korting! Wel snel zijn, want dat is enkel nog voor de maand september.

Lees Meer

Banner Smile Makers  300x169 - Get to know: SMILE MAKERS 💗

Get to know: SMILE MAKERS 💗

Let’s introduce Smile Makers! De missie van Smile Makers is om minder taboe te creëren rondom vrouwelijke seksualiteit, door er simpel gezegd er meer over te praten en zo het gesprek te beginnen. Op een laagdrempelige, vrije maar seri...

Lees meer
Screenshot 2022 02 15 at 09.12.50 2 298x300 - De beste beauty producten voor de lente

De beste beauty producten voor de lente

Nu het nieuwe seizoen echt is aangebroken wordt het tijd om jouw beauty producten voor de lente te gaan verzamelen! Natuurlijk snappen wij dat je misschien niet zo 1.2.3. weet wat de echte musthaves zijn voor dit seizoen. Daarom zijn wij in gesprek g...

Lees meer
IMG 9713 240x300 - Smeer SPF, gebruik SKINNIES!

Smeer SPF, gebruik SKINNIES!

Het zonnetje gaat weer schijnen, heerlijk natuurlijk! Dit betekent alleen ook dat het extra belangrijk wordt dat je weer dagelijks SPF gaat smeren. Een kleine tip van ons: verwerk het smeren van een SPF in jouw dagelijkse routine, zo zal je automatis...

Lees meer
1 gemakkelijk zongebruinde huid Australian Glow selftan verdraaidmooi.com  300x269 - Gemakkelijk een zongebruinde huid met Australian Glow

Gemakkelijk een zongebruinde huid met Australian Glow

Hi beauty! Ik ben Daphne van verdraaidmooi.com. Afgelopen zomer kon je met het Nederlandse weer nou niet echt lekker bruin worden en daarom heb ik toen al met veel liefde de Australian Glow zelfbruiners gebruikt. Gelukkig zijn er nog meer manieren om...

Lees meer