-99%

Qiriness
Thermal Purifying Mask50ml

Oorspronkelijke prijs was: €2,799.00.Huidige prijs is: €20.99.

De Qiriness Thermal Purifying Mask is onderdeel van de Ritual Line. Deze lijn is speciaal ontwikkelt om jou kennis te laten maken met de verschillende stappen van een goede skincare routine, waarbij dit product valt onder de derde stap. Voor een heerlijk spa-momentje, maar dan gewoon thuis!

  • Vanaf €50 een gratis gift! 💝
  • Gratis bezorging vanaf €35 ⭐️
  • Gratis samples bij iedere bestelling 🛍️
  • Betaal veilig via jouw vertrouwde betaalmethode of tot 30 dagen later met Klarna 💰
  • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden 🚚
Beschrijving

Beschrijving

De Qiriness Thermal Purifying Mask is onderdeel van de Ritual Line. Deze lijn is speciaal ontwikkelt om jou kennis te laten maken met de verschillende stappen van een goede skincare routine, waarbij dit product valt onder de derde stap. Voor een heerlijk spa-momentje, maar dan gewoon thuis!

Iedereen met een gecombineerde of vette huid; stop met wat je aan het doen bent. Dit masker gaat namelijk een game-changer zijn voor jouw huid! Normaal gebruik je voor je huid natuurlijk een kleimasker, zodat de vettigheid van de huid opgenomen wordt door het klei en je een verzorgde huid met matte finish eraan over houdt. Maar, het Qiriness Thermal Purifying Mask is eigenlijk een kleimasker wat je nog niet eerder voorbij hebt zien komen. Deze ‘droogt’ namelijk niet op en heeft een beetje een olie-structuur. Normaal is dat voor een gecombineerde tot vette huid natuurlijk een dikke vette no-go, but hear us out.

Het Thermal Purifying Mask zorgt toch voor een verhelderend effect met een matte finish. Hoe? Door de actieve ingrediënten zoals Vulkanisch steen, Ghassoul, kalin en druivenpitolie. Deze ingrediënten hebben allemaal een absorberende, verzachtende en revitaliserend effect. Je huid ziet er beter uit dan ooit! Een ander leuke bijkomstigheid: vulkanisch steen heeft een zelf-verwarmende werking wanneer het in aanraking komt met water. Maak je gezicht dus eerst vochtig voor je het Thermal Purifying Mask aanbrengt en ervaar een heerlijk warm gevoel. Trekt de warmte weer weg? Maak dan je vingertoppen warm en dep deze opnieuw over het masker heen om het zelf-verwarmende effect weer te activeren! Als dit geen wellness gevoel voor thuis opwerkt weten wij het ook niet meer!

Dit gezichtsmasker is speciaal ontwikkelt voor een gecombineerde tot vette huid, maar dat betekent niet dat je het met een droge huid niet kunt gebruiken. Met 99% natuurlijke ingrediënten is dit masker namelijk geschikt voor alle huidtypen! Voor het beste resultaat raden we je wel aan om je gezicht te scrubben voor het aanbrengen van het masker. Gebruik daarvoor de Qiriness Radiant Deep-Pore Scrub of de Qiriness Radiant Enzymatic Buffing Cream.

Highlights:

  • Zelf-verwarmend gezichtsmasker
  • Geeft een verhelderend effect en laat een matte finish achter
  • Kleimasker wat niet ‘droogt’
  • Bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten
  • Gebruiksaanwijzing

    Reinig je gezicht en maak het een beetje vochtig. Breng vervolgens de gewenste hoeveelheid van het masker aan en laat 10-15 minuten zitten. Als het goed is verwarmd het zich vanzelf, maar wil je het zelf-verwarmend effect weer activeren besprenkel het masker dan met water of dep met je natte vingertoppen over het masker. Uiteindelijk voorzichtig van het gezicht spoelen met water.

    Ingrediënten

    Zeoliet, Rhassoul en Kaolien : bezitten zuiverende eigenschappen
    Druivenpitolie, Citroen & Pepermunt essentiële oliën : Bezitten reinigende eigenschappen voor de huid

    INGREDIËNTEN INCI/CTFA: BUTYLEENGLYCOL, GLYCERINE, ZEOLIET, CAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE, KAOLIEN, POLYGLYCERYL-10 BEHENAAT/EICOSADIOAAT, MORENCAANSE LAVAKLEI, VITIS VINIFERA (DRUIVEN) ZAADOLIE, PANTHENOL, CITRUS LIMON (CITROEN) SCHILOLIE, MENTHA PIPERITA (PEPERMUNT) OLIE, CITRUS LIMON (CITROEN) FRUITEXTRACT, PROPYLEENGLYCOL, LIMONEEN.

    Omdat onze formules soms kunnen worden gewijzigd, raden wij u aan de lijst van ingrediënten op de verpakking van het product te raadplegen als zijnde waarheidsgetrouw en authentiek.

    Extra informatie

    Extra informatie

    Inhoud

    50ml

    Reviews Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Thermal Purifying Mask” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.