Op werkdagen voor 11.00 's ochtends besteld, vandaag nog in huis en voor 00:00 's nachts besteld, morgen in huis.
 • Merken
  Show more Show less
  Categorie
  Lichaam
  Verzorging
  Bodylotion
  Bodyolie
  Show more Show less
  Finish
  Dekking
  Textuur
  Factor
  Lijnen
  Soort
  Overig
  Prijs

Planter’s

Filters
 • Merken
  Show more Show less
  Categorie
  Lichaam
  Verzorging
  Bodylotion
  Bodyolie
  Show more Show less
  Finish
  Dekking
  Textuur
  Factor
  Lijnen
  Soort
  Overig
  Prijs
Filter toepassen

Over Planters:

Planter’s heeft een verzorgingslijn op basis van producten die ervoor zorgen dat de huid optimaal wordt verzorgt met werkzame stoffen in hoge concentraties. Aloë vera en hyaluronzuur zijn ontzettend doeltreffend voor diverse huidproblemen, wat wordt bevestigd door internationale wetenschappelijke literatuur. De producten vrij van parabenen, SLS, SLES, sulfaat, alcohol, lanoline en dierlijke grondstoffen.

 

De pure en geconcentreerde extracten van aloë vera biedt een dubbele werking: Het stimuleren van de celgroei én het herstel van beschadigd weefsel. Het heeft uitstekende vochtregulerende en genezende eigenschappen.

 

De aloe vera is afkomstig uit Zuid-Californië. De sap van de verse pulp wordt “koud” gewonnen, binnen twee uur na het oogsten van de bladeren, om de zuiverheid van alle actieve ingrediënten te behouden.

 

Hyaluronzuur staat bekend om zijn uitzonderlijke hydraterende en anti-verouderingseigenschappen. Het is een lichaamseigen stof die zich in het huidweefsel bevind. Door dit plantaardige actieve ingrediënt is de anti-age lijn van Planter’s zeer doeltreffend.

 

Hyaluronzuur wordt op natuurlijke wijze verkregen door bio-fermentatie van biet en melkzuur. Door te werken met drie molecuulgewichten is de huidverzorgingslijn actief op verschillende niveaus in de huid. Hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht voor onmiddellijke actie, een laag moleculair gewicht voor een hydraterende, regenererende en genezende werking en een gemiddeld molecuulgewicht voor een hydraterend en vullend effect in de huid.