Over Beautytasting.com

Beautytasting is opgericht vanuit liefde voor kwalitatief goede cosmetica producten. We hebben een assortiment voor je samengesteld in alle prijsklassen! We spotten continue trends om jou op deze manier de mooiste producten te kunnen aanbieden, laten we er samen een feestje van maken! Merken als Tweezerman, Patchology, Solligne, Wetbrush, Deborah Milano, Diego dalla Palma en nog veel meer, allemaal verkrijgbaar bij Beautytasting.com

Met een assortiment van meer dan 3000 producten bieden we voor ieder wat wils aan! Je kunt bij ons terecht voor exclusieve producten, maar we hebben ook echte bestsellers die elke vrouw (of man) minimaal zou moeten hebben in zijn/haar make-up stash.

Service vinden we ontzettend belangrijk. We zorgen er daarom altijd voor dat we een up to date assortiment hebben en dat we je helpen waar nodig. Mocht je een vraag hebben over een bepaald product, dan kan je altijd contact met ons opnemen en helpen we je graag verder!

We leveren alle producten vanuit ons magazijn in Nederland en werken samen met DHL. We streven ernaar om alle orders die we voor 17.00 uur ontvangen dezelfde dag nog te versturen! Met een beetje hulp van DHL heb jij dan als het goed is je pakket de volgende dag in huis.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden
Bekijk hier onze Privacy verklaring

Contact gegevens:

Prof. asserweg 14
5144 NC, Waalwijk
Tel. 0416-343166