Op werkdagen voor 11.00 's ochtends besteld, vandaag nog in huis en voor 00:00 's nachts besteld, morgen in huis.

Over Beautytasting.com

Find your beauty!

Wij geloven in de beauty van iedereen. Met Beautytasting bieden wij een platform om je eigen beauty te ontdekken. Ons doel is om jou te inspireren en te laten stralen. Van binnen en van buiten!

We voorzien jou graag van kwalitatief goede cosmeticaproducten, daarom hebben we ons assortiment samengesteld op basis van de mooiste producten en de laatste trends in verschillende prijsklassen. Met merken als Tweezerman, Patchology, Wetbrush, Deborah Milano, Diego dalla Palma en nog veel meer weten we zeker dat shoppen een feestje wordt! Ons assortiment bestaat uit meer dan 3000 items die variëren tussen de populaire bestsellers of exclusieve producten en we hebben ook musthaves die niet te missen zijn in jouw make-up stash.

We vinden het erg belangrijk dat jij je eigen beauty kan ontdekken via onze webshop. Naast ons ruime assortiment helpen we je dan ook graag op weg met waardevolle tips, veel inspiratie, de juiste kennis en de beste service. Je krijgt bij elke bestelling die je plaatst 3 gratis samples, zodat je nieuwe producten uit kan testen. Bestel je boven de €50, dan krijg je ook nog een gratis gift ter waarde van €15! Daarnaast hopen we dat je aansluit bij onze community en jouw inspiratie en ervaringen deelt op ons platform. Zo help je een ander om zijn of haar eigen beauty te ontdekken. 

Al onze producten worden geleverd vanuit het magazijn in Nederland. We streven ernaar om alle bestellingen die op werkdagen voor 11:00 uur ‘s ochtends worden geplaatst dezelfde dag nog te bezorgen. Pakketjes voor 00:00 ‘s nachts worden de volgende dag bezorgt. Bestellingen die na vrijdag 11:00 uur ‘s ochtends en in het weekend worden geplaatst, worden de eerst volgende werkdag bezorgt.

We staan altijd voor je klaar! Heb je vragen? Dan kan je contact met ons opnemen, we helpen je graag verder.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden
Bekijk hier onze Privacy verklaring

Contact gegevens:

Prof. Asserweg 14
5144 NC, Waalwijk
Tel. 0416-343166