-25%

Qiriness
Ultimate Anti-Age Eye & Lip Cream15 ml

Oorspronkelijke prijs was: €59.99.Huidige prijs is: €44.99.

De Qiriness Ultimate Anti-Age Eye & Lip Cream is onderdeel van de Essentials Line. Deze lijn beschikt over producten die allemaal de focus hebben op één specifieke huidbehoefte en zijn dus essentieel in jouw skincare routine. Voor dit product ligt de focus op anti-aging en dus het minimaliseren van tekenen van huidveroudering.

  • Vanaf €50 een gratis gift! 💝
  • Gratis bezorging vanaf €35 ⭐️
  • Gratis samples bij iedere bestelling 🛍️
  • Betaal veilig via jouw vertrouwde betaalmethode of tot 30 dagen later met Klarna 💰
  • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden 🚚
Beschrijving

Beschrijving

De Qiriness Ultimate Anti-Age Eye & Lip Cream is onderdeel van de Essentials Line. Deze lijn beschikt over producten die allemaal de focus hebben op één specifieke huidbehoefte en zijn dus essentieel in jouw skincare routine. Voor dit product ligt de focus op anti-aging en dus het minimaliseren van tekenen van huidveroudering.

De Ultimate Anti-Age Eye & Lip Cream is (zoals je wel kunt raden) speciaal bedoelt voor de gevoelige huid rondom de ogen en de mond. Deze is wat dunner dan de overige huid op je gezicht en heeft daardoor wat meer liefde en aandacht nodig. Het is niet voor niets dat daar vaak de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden! Deze crème is dan ook speciaal ontwikkelt om daar de tekenen huidveroudering te verminderen.

Deze Ultimate Anti-Age Eye & Lip Cream is verrijkt met hyaluronzuur, Bulgaarse Roos, karitéboter en vitamine E, die samen zorgen voor een zachte, gehydrateerde en verstevigde huid. Je zult zien dat de fijne lijntjes rond de ogen en lippen worden ‘opgevuld’ en zo dus in zichtbaarheid verminderen.

Uiteraard is deze crème van Qiriness dermatologisch getest en bestaat het voor 96% uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is de Ultimate Eye & Lip Cream niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de natuur.

Tip: wanneer je niet alleen de huid rond je ogen en lippen wilt verzorgen met een anti-aging xcrème, maar ook je hele gezicht, dan raden we de Qiriness Global Well Aging Redensifying Cream aan. Deze heerlijk verzorgende 24-uurs crème zorgt dat jouw fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, helemaal in combinatie met de Eye & Lip Cream.

Highlights:

  • Bestaat voor 96% uit natuurlijke ingrediënten
  • Speciaal ontwikkelt voor de oog- en lipcontour
  • Verrijkt met hyaluronzuur, vitamine E, karitéboter en Bulgaarse roos
  • Gebruiksaanwijzing

    Bren de gewenste hoeveelheid direct aan op de huid of op de vingertoppen en masseer de crème in de huid tot deze volledig is opgenomen.

    Ingrediënten

    Bulgaarse roos: rijk aan oligosachariden, revitaliseert en vergroot de dikte van de opperhuid, terwijl het de 4 belangrijkste parameters van een mooie rijpe huid verbetert: hydratatie + versteviging + uitstraling + antirimpel
    Daphne-bloem: deze bloem behoudt de hydratatie van de opperhuid door de hydrolipidenfilm te versterken en kalmeert de huid
    Hyaluronzuur: houdt water vast in de celstructuur, klontert en helpt de elasticiteit van de huid te herstellen
    Paprika: Vermindert wallen en donkere kringen door de microcirculatie te activeren
    Boekweitwas: ontlast de oogcontouren door het volume van wallen onder de ogen zichtbaar te verminderen
    Vitamine E: optimaliseert de hydratatie en uitstraling van de huid, verbetert de kwaliteit en helpt huidveroudering te voorkomen
    Karitéboter: rijk aan vetzuren en zeer regenererend, het heeft ook verzachtende, hydraterende en herstructurerende eigenschappen
    Cafeïne en korenbloem: dit duo van actieve ingrediënten stimuleert de microcirculatie om wallen te verminderen en donkere kringen te verminderen, terwijl het de oogcontouren zacht kalmeert.

    INGREDINTEN INCI/CTFA: AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERINE, ISOPROPYL PALMITATE, CETYLALCOHOL, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BOTER, CAFFERFFAUCOS CETEARY (BOEKWEIT) ZAADEXTRACT, ROSA DAMASCENA BLOEMENEXTRACT, CENTAUREA CYANUS BLOEMENEXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (ZONNEBLOEM) ZAADOLIE, DAPHNE ODORA CALLUS EXTRACT, CAPSICUM ANNUUM BLADEXTRACT, 1,2- ENDROXYACETOPHIUM , CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAANGOM, SORBITAN CAPRYLAAT, ETHYLHEXYLGLYCERINE, NATRIUMHYDROXIDE, NATRIUMSTEAROYL GLUTAMAAT, MICA, GEHYDROGENE PLANTAARDIGE OLIE, CI 77891 (TITANIUMDIOXIDE).

    Aangezien er eventuele wijzigingen in onze formules kunnen zijn, dient u terug te keren naar de lijst met ingrediënten op de productverpakking als zijnde waar en authentiek.

    Extra informatie

    Extra informatie

    Inhoud

    15 ml

    Reviews Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Ultimate Anti-Age Eye & Lip Cream” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.