Teaology
Teaology Peach Tea Milk-to-Oil Double Cleanser 150 ml

21.00

Een dubbel reinigingsritueel in één enkel product! Een melk-naar-olie textuur geformuleerd met de juiste mix van olie- en water-gebaseerde ingrediënten om te zorgen voor een dubbele werking: smelt jouw make-up en verwijdert zachtjes de resterende onzuiverheden en vuil voor een frisse en gereinigde huid.

  • Vanaf €50 een gratis gift! 💝
  • Gratis bezorging vanaf €35 ⭐️
  • Gratis samples bij iedere bestelling 🛍️
  • Betaal veilig via jouw vertrouwde betaalmethode of tot 30 dagen later met Klarna 💰
  • Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden 🚚
Beschrijving

Beschrijving

Peach Tea Milk-to-Oil Double Cleanser: de laatste tijd is “dubbel cleansing” erg populair geworden. Het is een door Korean Beauty geïnspireerd tweestaps gezichtsreinigingsproces, waarbij twee reinigingsmiddelen over elkaar worden aangebracht, de ene op olie- en de andere op waterbasis, om ervoor te zorgen dat de huid zo schoon mogelijk is. Het idee van een dubbele reiniging is als volgt: de formule op oliebasis lost talg, make-up, zonnebrandcrème en vervuiling op; terwijl de reiniger op waterbasis al het achtergebleven vuil wegspoelt.

Het dubbel reinigingsritueel in één enkel product! De Peach Tea Milk-to-Oil Double Cleanser. Een melk-naar-olie textuur, geformuleerd met de juiste mix van olie- en water-gebaseerde ingrediënten om te zorgen voor een dubbele werking: het smelt jouw make-up en verwijdert zachtjes de resterende onzuiverheden en vuil voor een frisse en gereinigde huid.

Deze cleanser werkt super goed voor de droge & gevoelige huid. Sofie & Mimo (werkzaam bij Beautytasting) hebben dit product voor jou getest. Benieuwd naar hun resultaten? Lees dan hier de blogs:
– Teaology skincare routine: droge huid
– Teaology skincare routine: gevoelige huid 

Highlights:

  • De oliefase werkt als een pre-reinigingsfase waarbij talg, make-up en minuscule verontreinigende deeltjes worden afgebroken en verwijderd. De hydromelkfase vangt onzuiverheden op en spoelt ze weg zonder de huid te irriteren.
  • De Peach Tea Milk-to-Oil Double Cleanser is voor alle huidtypes, inclusief de vochtarme en droge huid, voor een comfortabelere en stralende teint.
  • 98% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Bekijk hier alle Teaology producten.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik naar wens tweemaal per dag in de ochtend en avond om de huid te reinigen.

Ingrediënten

Biologische Blauwe Thee Infusie van nature rijk aan catechinen, vitaminen B2,B9, cafeïne en antivervuiling, klinisch bewezen

Camelliazaadolie zit boordevol vitamine A, B, C, D, E, Omega 3 en 6, en zorgt voor diepe voeding en elasticiteit

Kokosolie en amandelolie bevatten vetzuren die de vochtbalans en de jeugdige glans van de huid behouden

Perzikenextract bestrijdt schade door vrije radicalen en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering en bevordert het herstel van de weefsels

Niacinamide, een vorm van vitamine B3 waarvan klinisch is bewezen dat het de gezondheid van de huid verbetert en puistjes en irritatie vermindert

Sheaboter verhoogt de hydratatie en maakt de huid super zacht

 

Reviews 3 beoordelingen voor Teaology Peach Tea Milk-to-Oil Double Cleanser 150 ml

  1. Sofie

    Heerlijk product! Ondanks mijn gevoelige huid gaf het geen irritatie terwijl het wel de make-up restjes goed weghaalt. Na het gebruik heb ik altijd een heerlijke zachte huid. Ik gebruik het iedere avond na het douchen.

    • Romy Kolen

      Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent Sofie!

  2. Mimo

    Echt een super Cleanser!
    Ik gebruik dit product 1-2 keer per dag om mijn huid te reinigen. Ik heb wat droge huid waardoor mijn huid in het verleden vaak reageerde. Denk aan een gespannen gevoel en sowieso een wat gevoelige huid. Bij de cleanser van Teaology heb ik dit probleem niet meer. Hij reinigt zacht mijn gezicht en nek en verwijdert zelfs mijn oog makeup. Daarnaast laat hij een super zacht en gevoed gevoel achter op de huid!

  3. Jaqelien Van Genderen

    Fijn product. Makkelijk in gebruik. Weinig nodig

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.