Gratis bezorging vanaf €35
 • Merken
  Show more Show less
  Categorie
  Show more Show less
  Finish
  Dekking
  Textuur
  Factor
  Lijnen
  Soort
  Overig

Acnemy

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Filters
 • Merken
  Show more Show less
  Categorie
  Show more Show less
  Finish
  Dekking
  Textuur
  Factor
  Lijnen
  Soort
  Overig
Filter toepassen

Acnemy

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Over Acnemy:

Exclusief bij Beautytasting!

HELP Puistjes!! Ze komen altijd op het verkeerde moment en op de meest opvallende plekken tevoorschijn, namelijk het gezicht. Super vervelend en ik denk dat iedereen de struggle met puistjes wel kent. Acne is namelijk een van de meest voorkomen huidziekten. Juist omdat een puistje of acne zich vaak op zichtbare plekken aanwezig is, valt het snel op. Het maakt je onzeker en je schaamt je ervoor, maar dat zou allemaal niet nodig moeten zijn, want je bent mooi zoals je bent! Toch wil je van die puistjes af. Een puistje uitknijpen moet je echt niet doen! Hierdoor krijg je namelijk littekens die lang zichtbaar blijven. Het beste wat je kan doen is de huid goed verzorgen en puisjes laten uitdrogen.

Acnemy heeft verschillende natuurlijke producten ontwikkeld die verschillende soorten puistjes en acne aanpakken. Ieder product is gericht op een specifiek soort puistje.

 • Je hebt het pijnlijke onderhuidse puistje, dit is een puistje wat nog niet volledig ontwikkeld is en is te behandelen met de Zitless Patches.
 • Dan heb je het puistje met een wit kopje. Dit puistje is rijp en is gevuld met pus. Veel mensen knijpen dit soort puistjes dus uit, maar dat raden we echt af! Het is beter om deze puistjes uit te drogen met Dryzit Lotion.
 • Als de puistjes eenmaal weg zijn, blijft er vaak een rood vlekje achter. Dit vlekje kan je met het Postzit Serum aanpakken.
 • Ben je af van je puistjes? Blijf de huid dan goed behandelen met de Zitcontrol Cream, dit zorgt ervoor dat puistjes niet erger worden of terug komen.

Tip: Zorg er altijd voor dat je 2 keer per dag je gezicht reinigt met bijvoorbeeld de Zitclean Cleansing Gel. Dit zorgt ervoor dat de huid schoon blijft en puistjes zich niet kunnen ontwikkelen.

De waardering van www.beautytasting.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 152 reviews.